grafisk-design

Jeg elsker at arbejde med web og grafisk design og min største passion er E-handel løsninger. Udover kan jeg godt lide at hjælpe "small bussiness" virksomheder. Håber du har tiden til at klikke rund på min hjemmeside og finde noget som jeg kan være hjælpsom med.

web og grafisk design
Grafisk design

 

WEBDESIGN
Design og grafisk produktion af alt fra annoncer, websider, blogindlæg, præsentationer til case-historier, produktmagasiner og rapporter, kampagnematerialer. Jeg udfører opgaver som redigering af billeder i tråd med virksomheds visuelle identitet. Branding og logo design.
Konceptudvikling, logo design, illustrationer og grafisk produktion i forbindelse med løbende vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden.

E-HANDEL
Jeg ønsker være med til at udvikle jeres digitale salgsplatform. Optimering og forbedring af et websted som giver nye besøgende og konvertere til kunder. Jeg har erfaringer for udvikling, opdatering, styring og drift af webshop, samt optimering af den digitale kundeoplevelse på en hjemmeside. Se et par eksempler her

 

 

 

Web og grafisk design
Web design

SOCIAL MEDIA MARKETING
Design og grafisk produktion af betalte annoncer til Facebook, Instagram, TikTok, YouTube og LinkedIn.

UX, UI, USABILITY, BRUGERVENLIGHED
Usability handler om brugervenlighed. Forstår kunder dine menu og knapper, overskrifter, og kan de finde ud hvad de søger? UX har alle aspekter: Design, teknik, images, tekster, farver, logistik på siden, digital arkitektur osv. Når jeg udvikler et websted tager jeg altid højde for: brugeroplevelsen på din hjemmesiden, indhold og logistisk flow. 

SEO, google optimering
Dataanalyse, Google Analytics og avanceret digital marketing. Se et par eksempler her